BURGER KING ZWOLLE

BURGER KING ZWOLLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 20:47 Slecht. Bestel je een vegan burger krijg ne echt vlees. Maar hoe dan anno 2022 en al jullie vegan opties. Hoe kan dit zó mis gaan? Als kokkin hoef ik dit niet te doen op mijn werk hoor!
18 jun 2022 om 19:34 Voor de zoveelste keer klopte het niet. Er miste van alles... Wat een slechte BK in Zwolle.
13 jun 2022 om 20:57 Bezorgen en levering prima op tijd. Bezorger aardig en vlot. Levering incompleet, miste de frisdrank.
27 mei 2022 om 23:09 Eten was koud, bestelling was incompleet en 45 minuten te laat.
18 mei 2022 om 18:46 Via thuisbezorgd een burger besteld. Verkeerde burger gekregen. Ben er naartoe gefietst. Ze deden niet er moeilijk over. Wel jammer dat ik voor niks die bezorg kosten moet betalen
14 mei 2022 om 20:43 Het eten was 45 minuten te laat. Om 1700 uur besteld met bezorgtijd 1830. Het was er pas om 1915. En de bestelling klopte niet. Geen kindermenu.
8 mei 2022 om 7:55 Meer dan een uur te laat.....
24 apr 2022 om 19:47 Alweer ontbraken er items van de bestelling
24 apr 2022 om 17:24 Prima
19 apr 2022 om 19:46 Iedere keer koude etens en bestelling problemen.... Ik ben helemaal niet tevreden. ...
10 apr 2022 om 14:13 Duurde veel te lang, en eten was koud!
27 mrt 2022 om 20:47 Bestelling was niet kloppend. Duurde extreem lang allemaal. Zo moeilijk is het niet of wel?