BURGER KING ZWOLLE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 19:50 Eten was lekker alleen duurde het veel te lang qua bezorging.
25 sep 2022 om 18:42 Verkeerde bestelling gekregen restaurant neemt niet op.
18 sep 2022 om 17:08 Altijd tevreden! Bestelling compleet en binnen de afgesproken tijd geleverd. Het heeft gesmaakt
11 sep 2022 om 17:55 Ik had aan gegeven mijn bestelling om 15:30 te krijgen ik ontving hem.pas om 16:30
11 sep 2022 om 14:45 Ik had de menu 2x cola zero besteld maar kreeg de burger niet en 1 normale cola en 1 cola zero. De chilly cheese en de kip was prima maar een beetje lauw.
9 sep 2022 om 0:24 Dylan kwam met veel goede moed het eten bezorgen. Erg jammer dat deze jongen de helft van de bestelling maar meegekregen. 2e keer in een korte tijd en compensatie of nabezorgen hoor je niks van pure diefstal
8 sep 2022 om 21:48 Helaas voor de zoveelste keer koud eten !!! Weinig tot geen cheese op de cheese met bacon en patat Heel jammer want we bestellen vaak elke keer wel wat en nog noiit een berichtje gehad van excuus ofzo denk voor ons maar de laatste x burger king
28 aug 2022 om 13:55 Was missing a burger in my order, reported it to thuisbezorgd and burger king but they did nothing to correct the delivery. Disapointed, last time ordering from burger king.
28 aug 2022 om 6:03 1 uur na de gevraagde tijd bezorgd, eten koud en een bezorgen die zijn telefoon belangrijker vond dan mijn eten. Geen excuus waarom zo laat bezorgd, kortom kut met peren
25 aug 2022 om 15:38 Heerlijk eten, alleen zonde dat de bestelling eerst niet klopte en de bezorgtijd zo lang was. Wel fijn dat jullie met een compromis kwamen!
20 aug 2022 om 19:53 Amper gesmolten kaas !! Op de cheese en bacon patat 3 bakken besteld en voor een paar patatjes saus
28 jul 2022 om 6:10 Bezorging was laat en fietste enorm traag. Eten was koud